maandag 6 augustus 2012

Het is hier een hele tijd stil geweest ...


Dat kwam door een aantal tuin- en verbouwingswerken.

 



En die zijn nog niet achter de rug. Maar er zal wat vaart achter gezet moeten worden want er is ook heel goed nieuws: er is een zusje op komst voor Joske! De papa is al blij dat we bij de verbouwingen twee badkamers hebben voorzien. ;)

Dat kwam ook door een paar probleempjes bij de zwangerschap die nu gelukkig helemaal van de baan zijn! Het sporten is daardoor op een laag pitje komen te staan, maar ik hoop nu op z'n minst de draad van het zwemmen terug op te pikken. Een poging tot terug starten met lopen viel niet zo goed mee ... 

Daartussen liep natuurlijk ook het gewone leven van werken, huishouden, Joske, ...nog steeds door. Maar dat moet ik jullie niet vertellen. ;) En er waren een aantal leuke weekendjes, een weekje vakantie, andere uitstapjes en genieten van dit uitzicht.




Daardoor bleef het hier wat stil. Maar dat wil niet zeggen dat ik de naaimachine hélémaal verwaarloosd heb. Joske heb ik blij kunnen maken met dit kleedje. Het patroontje is weer eentje van Heidi & Finn. Heel simpel te maken en aan te doen met de rij knoopjes achteraan. Een aanrader!




















Er volgt snel nog meer ...








Geen opmerkingen:

Een reactie posten