donderdag 23 augustus 2012

Batterijen opgeladen en plannen gemaakt

Een beetje zon, op meer durfden we deze zomer niet meer te hopen. Maar minder hebben we zeker niet gekregen!! Zalig was het vorige week in Malmedy. Een doodlopend straatje, aan de voet van de Ferme Libert (absolute must voor de fietsers onder jullie: nr. 2 van de zwaarste kuitenbijters in de Ardennen!). Aan het eind van dat straatje een riviertje, met zo'n dertig centimeter water: plezier verzekerd!









En er zijn nog meer mooie vooruitzichten. Morgen komen we nog eens samen met ons "naaiclubke". Nog geen naam, nog geen vaste locatie, maar ondertussen een vijftal dames uit de Kempen die het gezellig vinden om elke maand samen achter de naaimachine te kruipen. Ja, en bij te babbelen ook. ;)

Wat gaat er deze keer mee? Twee projecten in de pijplijn.

Een kadootje voor nichtje Klara: een Antoinette in bloemetjesstof gecombineerd met een paars strikje. Het model is van haar hand. Hier vind je nog een hoop andere, zeer leuke uitvoeringen ervan. 











En twee voor dochtertje nummer twee die normaal gezien eind november de wereld gaat verkennen: een draakjes-jumpsuit naar haar model (met deskundige uitleg).










Hopelijk volgt hier binnenkort een mooi resultaat ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten